Ajánlások

“Csak ajánlani tudom Emesét!”

“Rendkívül alaposan és precízen végzi a munkáját, amihez még kedvesség és figyelmesség is társul. Hálás vagyok neki, amiért az idő szűke sem volt akadály, volt rá példa, hogy még este 9 órakor is szakított rám időt, hogy időben készen legyen a dokumentáció, amit az illetékes hatóság igényelt. Minden részletre kitért, hiánytalanul készítette el az infekcióvédelmi szabályzatomat, ami nem csak tartalmilag, de esztétikailag is lenyűgözte a hatóságokat. Emese férje is elismerést érdemel, rugalmasan kezelte a tisztószer rendelésemet, hogy az időben megérkezzen, amit ezúton is köszönök!”

Budapest, 2023.11.29.

Baják Fruzsina
Természetgyógyászati rendelő, 1021. Budapest, Labanc út 5/a


“Kedves Emese!”

“Szeretném megköszönni a gyors és szakmailag korrekt segítségedet, amit az infekciókontroll terv elkészítésével nyújtottál.”

Budapest, 2023.07.17.

Fodor Anikó, professzionális kereskedelmi vezető
Helia-D Kft.


“Kedves Emese!”

“Hálás szívvel köszönöm Emese gyors, precíz munkáját. Nagyon hatékonyan, kommunikatívan tudtunk együtt dolgozni. Mindenkinek csak ajánlani tudom.”

Budapest, 2022.09.05.

Dr. Giller Myriam
Giller Akupunktúra


“Szakrendelőnk működtetésének elengedhetetlen feltétele az Infekciókontroll ( IC ) Kézikönyv, amit az
NNK ellenőrzései során minden esetben kér-és megköveteli a rendszeres frissítését is! Ilyen esemény kapcsán kerestem meg Restásné Fogarasi Emesét-okleveles népegészségügyi szakembert-, akinek elérhetőségét a világhálón böngészve találtam meg. A bemutatkozó profilja is szimpatikus volt, így ismeretlenül is bíztam a sikeres együttműködésben.

Nem is csalódtam! A megbeszélt határidő előtt megérkezett a tartalmában és megjelenésében is maximálisan igényes -saját intézményünkre szóló – Infekciókontroll Kézikönyv, amit „bátran” mutattam be az ellenőrző szervnek. Részükről is dicséret illette a munkát, így nyugodt szívvel ajánlom Restásné Fogarasi Emese közreműködését azoknak, akiknek szükséges egy tökéletes IC dokumentáció felmutatása!”

Devecser, 2021.06.23.

Ungváriné Scholz Alíz, koordinátor
D-MEDICO Kft.

Szakrendelő, Devecser


“Kedves Restásné Fogarasi Emese!”

“Ezúton szeretnénk megköszönni, a rendelőnkben nyújtott munkáját, amivel tökéletesítette az intézményünkben az infekciókontrollt. Köszönet a rendkívüli együttműködésért, hogy bármikor, bármilyen kérdéssel fordulhattunk Önhöz, mindig rendelkezésünkre állt. Az átadott ismereteket hamar elsajátítottuk és napi szinten könnyedén alkalmazzuk a gyakorlatban is. Professzionális tudása mellett kreatív, megbízható, gyors és korrekt, ami a mai világban ritka kincs. Külön köszönet a baráti hozzáállásért. Hosszútávú együttműködésünk nem kérdés. Ajánlom mindenkinek.”

Budapest, 2021.04.28.

Dr. Bátorfi Béla
Implantológus, fogszakorvos


“Hamarosan nyíló rendelőnk infekciókontroll kézikönyvének megírásához kellett szakmai segítséget találjak, és Emese ideális segítségnek bizonyult. Amivel megbíztuk, annál jóval többet kaptunk, proaktív, a gondolatainkat is kitalálja, sőt azt is, amire elfelejtettünk gondolni.
Végtelenül segítőkész, kedves, gyakorlatias, rugalmas és ami a legfontosabb: professzionális. Nem csupán szakmai szempontból, hanem mint partner is kifejezetten ajánlom, nagyszerű együtt dolgozni vele. “

Üdvözlettel, Budapest, 2020.07.13.

Gyurán Zoltán
Leopard Clinic Egészségügyi szolgáltató

1143. Budapest, Szobránc köz 8.


“Kedves Emese!”

Az Ön által részünkre készített Infekció Controll szabályzat minden elvárásunkat teljesíti. Részletes, precíz, könnyen érthető és követhető anyag, mely nagymértékben segíti majd munkánkat, és a hatóságoknak való megfelelést. Másoknak is szívből tudjuk ajánlani…

Üdvözlettel: Budapest 2019. aug. 22.”

István Gőgh
Pozsgai Brigitta
Quattro Medical Kft.


“Kedves Emese!”
Nagyon meg voltunk elégedve a gyors, pontos munkájával. Köszönjük szépen!
Üdvözlettel,
Rose Implant Center Fogászat”

Evidentis Implantológiai és Fogászati Klinika


“Professzionális segítség, jó tudni, hogy számíthatunk Önre és a tudására!
Külön köszönet, hogy vizsga ellenére elkészítette a magánrendelő anyagát!”

Dr. Külkey Orsolya
házi gyermekorvos
Budapest Ferencvárosi Gyermekorvos Kft.


“Igazán nagyon köszönöm a gyors, alapos és megbízható munkáját, nagy segítséget jelentett a gördülékeny és egyszerű adategyeztetés is.”

köszönettel és üdvözlettel

Dr. Somos Éva


“Tisztelt Restásné Fogarasi Emese!”
 
“Munkájának és magas szintű szakmai tudásának köszönhetően kialakításra került településünkön a fogorvosi alapellátásban  és a védőnő szolgáltatásban az infekciókontroll rendszer.
Nem csak az elméleti, hanem a gyakorlati alkalmazásban is nagyon sok hasznos információt kaptunk tőle.
Ezúton is szeretné megköszönni  gyors és szakszerű munkáját. Csak ajánlani tudom.
 
Munkáját még egyszer köszönve”

Dr. Béni Gyula
jegyző
Taktaharkányi Polgármesteri Hivatal


“Munkájával jelentősen hozzájárul a kórházi infekciókontroll tevékenységhez, ezen belül a higiénés ellenőrzések, nosocomiális adatok surveillance rendszerbe való gyűjtésének lebonyolításához, ezáltal a kórházunkban megjelenő infekciók megelőzéséhez, visszaszorításához.

Infekciókontroll nővér munkáját szakmai hozzáértéssel, pontosan, a határidőket betartva végzi. Egyéni feladatok ellátására alkalmas, munkatársai és az egyes általa ellenőrzött osztályok személyzete elmondása alapján is hatékonyan lehet együtt dolgozni vele.
Tapasztalata és kreativitása maximálisan hozzájárul az általa ellenőrzött terület higiénés rendjéhez.”

Dr. Győri Csilla
Higiénés és Minőségfejlesztési Osztály
Osztályvezető főorvos


“Az infekciókontroll tevékenység szakmai minimumkövetelményeit az egészségügyi ellátással összefüggő fertőzések megelőzéséről, e tevékenységek szakmai minimumfeltételeiről és felügyeletéről szóló 20/2009. (VI. 18.) EüM rendelet szabályozza. A betegbiztonság növelése érdekében a hatékonyabb infekciókontroll tevékenység elősegítésének  fő célja, hogy az egészségügyi ellátással összefüggő fertőzések elterjedtségét és okait fel lehessen tárni.

Intézményünknek ez irányú tevékenységében nagy segítséget nyújt Restásné Fogarasi Emese epidemiológiai szakápoló. Jelentős, szakmailag magas színvonalú tevékenysége során az infekciókontrollal kapcsolatos eljárásrendek kidolgozásra kerültek, a rendszeres higiénés szemlék lehetővé teszik a folyamatos kontrollt, ellenőrzéseket, korrigálásokat – ahol szükséges. Szintén magas szintű a dolgozók rendszeres továbbképzése e témában.

A tevékenységek során jó munkakapcsolat alakult ki, melynek jellemzője a rugalmasság, a segítőkészség, a bizalom.
Intézményünkben az infekciókontroll rendelet alkalmazását jelentősnek véljük, az ÁNTSZ ellenőrzésekkel azonos szinten biztosított a hibalehetőségek hatékonyabb elhárítása, illetve megelőzése.

Munkájához ezúton is erőt és kitartást kívánok:”

Csirmaz Mária vezetőasszisztens
Városi Önkormányzat Rendelőintézete Mezőkövesd


“Kitűnő munkatárs, teljességgel betölti azt a funkciót ami az önálló járóbeteg-ellátó szakrendelő, mint intézmény igényeit lefedi. A felkéréseknek mindig időben tesz eleget, szakmai igényességgel. Rugalmas, az intézményi munkarendjéhez maximálisan alkalmazkodó. Jó munkakapcsolatunk már 3. éve tart.”

Dr. Basista Erika
vezető orvos
Encsi Területi Egészségügyi Központ


“A mai világban véleményem szerint a legfontosabb tulajdonságok a szakmai felkészültségen túl a megbízhatóság és a gyorsaság. Restásné Fogarasi Emese mindezek mellett alaposságával, rugalmasságával segített nekem, hogy munkám a  jogszabályokban leírtaknak minél jobban megfeleljen. Ezúttal is köszönet.”

Dr. Hintalan Ádám
háziorvos


“Restásné Fogarasi Emesét bíztam meg az infekciókontrollal és a minőségbiztosítással kapcsolatos, hatóságilag előírt tevékenységek  elvégzésével gyermekorvosi praxisomban.  Naprakészen frissíti a szükséges anyagokat, megtartja a szükséges képzéseket, figyel a határidőkre. Bátran ajánlom!”

Dr. Stunya Edina
háziorvos


“Kedves Emese! Nagyon köszönöm a körültekintő, mindenre kiterjedő részletes munkáját, amit az ÁNTSZ által megkövetelt ellenőrzés céljából végzett! Mindenkinek ajánlani tudom, akiknek hasonló problémái vannak.”

Dr.Juhász Katalin
háziorvos, Dunafalva


“A gyakorló orvos számára legkevésbé átlátható, de szükséges feladatban kaptam segítséget Emesétől. Nélküle nem ment volna. Köszönöm.”

Dr. Hintalan Kornél


“Szeretném megköszönni a gyors és szakmailag korrekt segítségét, amit az infekciókontroll terv elkészítésével nyújtott.”

Dr. Simay Attila


Ajanlas-Batorfi-Fogaszat

ajanlas-04

ajanlas-01

ajanlas-02

ajanlas-03